پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
پخت ماهی
خبرگزاری برنا / ۱۴۰۳/۰۱/۲۷
اشتباهات رایج در پخت ماهی که منجر به بیماری می شوند
پختن بیش از حد ماهی ممکن است منجر به خشک و سفت شدن گوشت آن و تشکیل ترکیبات مضر شود و مهمتر از آن، خطر ابتلا به بیماریهایی چون آلزایمر و دیابت را افزایش دهد. برای کاهش این مخاطرات، ترجیحاً ماهی را در معرض حرارت و شعله مستقیم قرار ندهید. همچنین سعی کنید زمان پخت را تا حد امکان کوتاه نگه دارید.
• ماهی
سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۳/۰۱/۲۶
ماهی گریل شده فراموشی می آورد+جزییات
اقتصادنیوز : پختن بیش از حد ماهی ممکن است منجر به خشک و سفت شدن گوشت آن و تشکیل ترکیبات مضر شود و مهمتر از آن، خطر ابتلا به بیماریهایی چون آلزایمر و دیابت را افزایش دهد. برای کاهش این مخاطرات، ترجیحاً ماهی را در معرض حرارت و شعله مستقیم قرار ندهید. همچنین سعی کنید زمان پخت را تا حد امکان کوتاه نگه دارید.
• ماهی • روش پخت ماهی
سایت جماران / ۱۴۰۲/۱۱/۰۹
روش جدید پخت ماهی، فقط در 15 دقیقه! + آموزش تصویری
همانطور که از متخصصان تغذیه و پزشکان بارها شنیده ایم ، برای داشتن یک زندگی و بدن سالم ، لازم است بیشتر در زندگی خودمان ماهی مصرف کنیم . ماهی سالمون از غذاهایی دریایی بسیار لذیذ، خوشمزه و به جهت خاصیتهای متعدد در ایران و خارج مورد استفاده فراوان قرار گرفته است.
• پخت ماهی